Arrangementen 't Hemelriek


Koffie arrangementen
Buffetten
High Tea
Trouwen
Vergaderen

 

 

 

Restaurant 't Hemelriek
Houtvester Jansenweg 1
9462 TB Gasselte


Tel: 0599-565993
E-mail: info@hemelriek.nlTrouwen bij 't Hemelriek

 

Trouwlocatie bij uitstek

Wat maakt de mooiste dag van uw leven extra speciaal? Precies, een mooi locatie in een prachtige omgeving. Van de huwelijksceremonie tot een swingend feest: wij verzorgen graag deze speciale dag voor u.

We zijn er dan ook trots op dat ’t Hemelriek sinds september 2001 de mogelijkheid kan bieden om op onze locatie het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken door een ambtenaar van de gemeente Aa en Hunze. Vele bruidsparen hebben elkaar het jawoord al gegeven op deze unieke locatie.

Het voordeel laat zich raden: trouwen op een sfeervolle unieke locatie welke zich uitstekend leent voor uw fotoreportage, diner of buffet mogelijkheden in overvloed en ‘s avonds een spetterend feest!
 

Kortom, u kunt bij ons genieten van een op maat gesneden huwelijksfeest in een romantische omgeving met het mooiste uitzicht van Drenthe.

 

Bruiloft bij 't Hemelriek

 

Diner

Een chique diner of een culinair buffet, het is allemaal mogelijk. Aan de hand van onze menusuggesties of uw eigen ideeën kan het menu samengesteld worden. Onze kok verzorgt samen met de medewerkers van ’t Hemelriek het diner tot in de puntjes.


Een speciale avond

Wilt u een swingend, stijlvol, klassiek of modern bruiloftsfeest met familie en vrienden? Bij ons heeft u een grote keuze aan mogelijkheden en we willen er alles aan doen om uw wens in vervulling te laten gaan. Zo kennen wij een keur aan muzikanten en andere artiesten, kunnen we meedenken over een speciaal thema en bieden wij allerlei arrangementen. Wij verzorgen voor u een bruiloft om nooit te vergeten.

 

Reserveren of meer informatie

Kom eens langs voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en een kijkje op onze toplocatie. Voor vragen en/of meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u ons contactformulier gebruiken of contact opnemen via:

 

E-mail: info@hemelriek.nl
Telefoon: 0599-565993